Новини / Вівторок, 06 грудня, 2011

Лесюк Віталік – потрібна допомога!

Віталік пройшов перший блок топотекану. Наразі самопочуття нормальне - сміється, спілкується, ходить з крапельницею в гості в сусідню палату. Але аналізи вже падають.

На завтра Віталіку призначено два флакони біовен моно, препарат замовили і завтра за нього потрібно заплатити 1200 гривень. Так само на понеділок Віталіку потрібен комплект Тріма для тромбоконцентрату вартістю 2725 гривень, щоб він був до понеділка, його потрібно оплатити ще в четвер, інакше його не встигнуть передати з Києва.

На рахунок фонду для Віталіка надійшла 3155 гривень - величезне спасибі всім! Для оплати біовену і системи для тромбоконцентрату нам не вистачає всього 770 гривень. Також потрібно ще 4500 гривень на покупку топотекану для другого блоку хіміотерапії.

Будь ласка, допоможіть Віталіку пройти лікування - він такий веселий і активний хлопчик, що важко уявити, що в цієї дитини рецидив. Дуже хочеться вірити, що Віталік не затримається в лікарняних стінах і що лікування пройде на одному диханні, як це вийшло у нього в перший раз.

Допоможіть Віталіку пройти лікування і якнайшвидше повернути додому. Рецидив - це завжди дуже страшно, може навіть страшне ніж коли діагноз звучить в перший раз ... Не може бути ніяких зволікань чи затримок. Будь ласка, підтримайте Віталіка!

Дуже потрібна фінансова допомога.
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Лесюка Віталіка.