Новини / П'ятниця, 30 вересня, 2011

Павлишин Люба - допоможіть продовжити лікування! Потрібно 7650 гривень.

Павлишин Люба нова дівчинка у відділенні гематологи ЗУСДМЦ, але лікування почалося набагато раніше.

На самому початку літа дівчинці діагностували лімфому Годжкіна. Перші 3 курсу хіміотерапії Люба пройшла у Львівській 5-й лікарні, не дивлячись на те, що там немає дитячого відділення.

Подальше лікування планується в ЗУСДМЦ. І щоб воно стало можливим дівчинці потрібні препарати, а на їх купывлю - гроші. На перший курс не вистачає: 2 г ендоксана - 400 грн, прокарбазин (натулан) - 3000 грн, Грастим 5 фл - 4250,00. Всього 7650 гривень.

По-доброму, хімію потрібно починати в понеділок, але грошей немає.

З Любою ми познайомилися тільки сьогодні, і весь день ця тендітна дівчинка не виходить у мене з голови ... Можливо, через дитячу зовнішності та дорослу самостійності - Люба студентка, навчається у Львові в коледжі, живе в гуртожитку. Можливо, через те, що я звикла спілкуватися з батьками дітей, а з Любою в лікарню приїхала тітка - батьки пенсіонери в селі. А ще може через те, що вчора дівчинці було ще 16, а сьогодні вже 17 років, і всі будуть вважати її зовсім дорослою.

Мені дуже хочеться привітати Любу з 17-річчям і побажати тільки самих світлих днів і самих безтурботних мрій, щастя й радості, вірних друзів, любові і всього самого-самого! А не писати про те, що без грошей не буде лікування, а без лікування не буде цієї тендітної дівчинки.

Я дуже сподіваюся, що допомога прийде, і у Люби попереду ще достатньо часу, щоб справдилися всі найзаповітніші мрії і дозріли нові, щоб відсвяткувати ще не один день народження і з худенькою дівчинки перетворитися в прекрасну дівчину J.

Я вірю, що все це буде. Але зараз, Любі дуже потрібна допомога.

Допоможіть зібрати 7650 гривень!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу - добровільна пожертва для Павлишин Люби.