Новини / П'ятниця, 16 вересня, 2011

Нальотова Вероніка - 2000 гривень на корсет!

Вероніка проходить лікування в хірургії ЗУСДМЦ.

Проходить успішно, але це ми, дорослі, розуміємо, що є успіхи, а для десятирічної дівчинки, паралізованої, лисенької, яку нудить від хімії і якій навіть книжку важко утримати в руках, ці успіхи зовсім не помітні.

Наше перше знайомство з Нальотовими відбулося в коридорі хірургії, дівчинку забрали в процедурну, звідки вона голосно плакала і слабеньким голоском кликала маму, а мама розгублено чекала під дверима і нічим не могла допомогти. Потім Вероніку привезли в палату, де вона відвернулася до стіни, не видаючи більше ні звуку. Напевно, тому, коли я згадую про Веронічку, серце стискається і самій хочеться скиглити ...

Кожну хвилину, кожен день, коли ми ходимо на роботу, з роботи, гріємося на сонечку, кутається від вітру і радіємо життю - там, в лікарні лежить дитина, вона не тільки не може вийти на вулицю, вона навіть не може підійти до вікна - вона не ходить. Десятирічна дівчинка з повною апатією лежить на ліжку і дивиться в стіну.

Вероніці потрібен корсет жорсткої фіксації - він буде підтримувати хребет, і дівчинка зможе хоча б сидіти. Якщо у Вероніки вийде сидіти - вона зможе пересуватися у візку, а не тільки на каталці, як це виходить зараз. А візок дасть дитині хоч якусь мобільність і радість руху, дівчинка зможе виїжджати на вулицю або пересуватися хоч по коридору, а це, погодьтеся, вже набагато веселіше! Можна буде завести подружок, перекинутися з кимось словом, заїхати в гості в сусідню палату ...

Вартість корсета 2000 гривень. Мірки зняті. Через тиждень повинен бути готовий. Справа за малим - оплатити. У сім'ї грошей немає. На рахунку фонду зараз для Вероніки грошей теж немає. Але корсет необхідний, як з медичної точки зору, так і з елементарною життєвої.

Допоможіть зібрати 2000 гривень для Вероніки.

Дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні - добровільна пожертва для Нальотової Вероніки.