Новини / Вівторок, 06 вересня, 2011

Тараненко Христинка – у нас немає часу!!!

Ще три тижні тому Христинка була вдома і тішила батьків стабільним станом. Кошти потихеньку надходили від небайдужих людей і всі планували, що пересадка буде в жовтні.

Проте стан дитини раптово погіршився і Христинку терміново госпіталізували. Відтоді вже понад два тижні дитина у важкому стані знаходиться в дитячій лікарні. Лікарі роблять все можливе, проте, операція дитині потрібна невідкладно. 

Родина  Тараненко дуже сподівається на підтримку небайдужих людей, адже зараз життя дитини залежить в першу чергу від наявності коштів.

Мама Христинки, Оля, вчора вирушила до Польщі, з важким серцем покидаючи хвору донечку. Їй належить чим скоріше пройти обстеження, яке покаже, чи підходить вона як донор для своєї дитини.

На даний момент на рахунках фонду зібрано лише 46 000 грн. Ще 6 000 гривень було переведено мамі на картку на оплату обстеження у Польщі та супутніх витрат.

Величезне спасибі всім, хто не залишається осторонь, хто переживає за дівчинку, хто переказує кошти, домовляється за скриньки, друкує листівки та розповсюджує інформацію. Величезне спасибі Славіку, нашому помічнику з форуму Малеча, який зробив чудовий ролик про Христинку. І особливе спасибі каналу Львів24 та особисто Христині Стець за сюжет про дівчинку. Так вже сталося що Христя знімає сюжети майже про всіх наших дітей, що особливо потребують допомоги і всі ці сюжети знаходять відголосок у серцях людей. Сподіваємось, з Христинкою Тараненко буде так само.

Просимо молитов за Христинку. І просимо тримати кулачки, щоб Оля підійшла яку донор.

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Христини Тараненко.

Координатор збору: Анісімова Марина тел. 050-370-90-02

Директор БФ «Крила надії»: Ліпська Наталя тел.. 050-430-71-88

 

БФ «Крила надії» гарантує повний публічний звіт http://www.krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty/ по збору і використанню коштів і несе усю відповідальність за достовірність інформації і цільове використання усіх зібраних коштів .