Новини / Вівторок, 06 вересня, 2011

Трохи новин про Владислава Левицького.

13 вересня Владислав їде проходити черговий курс лікування в Польщу, до Центру здоров'я дитини. Це вже сьома за рахунком поїздка.

Лікування проходить з перемінним успіхом - під час останнього візиту Владиславчику поміняли схему лікування - попередню хімію малюк вже ледве переносив... Тепер на хімії дитина почувається  краще, однак, потім більше нудить.

Останнє МРТ, яке Владиславу робили місяць тому, показало, що кіста трохи зменшилася, а пухлина залишилася така сама, тобто, хімія стримує її ріст, і в ситуації Владислава - це гарна новина.

Хочеться подякувати всім, хто підтримує малюка - з Вашою допомогою Владиславчик може продовжувати лікування. Величезне спасибі мережам львівських супермаркетів, які дозволили встановити у своїх магазинах скриньки для збору пожертв.

Окреме спасибі торговій мережі «Барвінок», в чиїх супермаркетах все літо стояли скриньки для Владислава, спасибі керівництву, адміністрації, працівникам магазинів, і, звичайно ж, відвідувачам, які не проходили мимо. Спасибі Вам величезне від нас, від батьків і від самого малюка! Загалом у «Барвінку» ми зібрали 17 207 гривень - на 3-4 поїздки цього має вистачити.

Також ще 2800 було зібрано в супермаркетах «Рукавичка», 3600 - супермаркет «Фуршет», 3700 надійшло на картку і 2000 передали батькам - за ці гроші Владиславк їздив до Польщі в травні, червні та липні.

Дуже хочеться вірити, що зусиллями і молитвами такої кількості людей у Владиславчика все буде добре!