Новини / Четвер, 18 серпня, 2011

Федуняк Валера - 6486 гривень на Холоксан!

Валерій Федуняк продовжує лікування і знову дуже потребує нашої допомоги. Зовсім недавно Валерію поставили ендопротез.

Оперували у Львові, все пройшло добре, хлопець потроху відновлюється, вже навіть встиг пройти першу післяопераційну хімію. Рана загоюється потихеньку і попереду довгий період реабілітації, коли потрібно буде розробляти ногу.

У перших числах вересня призначений наступний курс хіміотерапії на який знадобиться 15 грам Холоксану вартістю 7146 гривень. На рахунку БФ «Крила надії» залишилося 660 гривень, не вистачає ще 6486.

Сім'я в дуже скрутному фінансовому становищі - протез обійшовся більше 120 тисяч гривень і тільки 4600 з них змогли зібрати ми - решта позичали батьки . Метотрексат на подальші блоки закупив Фонд Допомоги и Розвитку Дітям Чорнобиля, нам залишилося купити Холоксан. І купувати його немає за що.

Будь ласка, допоможіть Валерію пройти хімію, позаду складна операція і дорогущий ендопротез, попереду - надія на щасливе майбутнє. Хлопець дуже хоче додому, але не минуло ще й місяця після операції, так що, про дім поки мріяти рано, але можна J  Чим менше затримок буде з хіміотерапією, тим швидше Валерій закінчить лікування. Будь ласка, допоможіть хлопчику швидше повернутися до звичайного життя!

Потрібна фінансова допомога!
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Валерія Федуняка.