Новини / П'ятниця, 12 серпня, 2011

Мудрак Віолетта - малечі дуже потрібна допомога!

Вже два тижні Віолетточка знаходиться в реанімації ЗУСДМЦ.

Після хімії у дівчинки почалося двостороннє запалень легень, крихітка не могла дихати самостійно і її перевели на апарат штучної вентиляції легенів. Стан стабільно важкий.

Вчора дитині поставили трахеостомічну трубочку, але вже сьогодні було прийнято рішення міняти її на іншу. Вже замовили 5 трахестом RASH 3.5, загальною вартістю 500 гривень. У понеділок їх потрібно оплатити.

Так само сьогодні почнуть вводити антибіотик Далацин Ц, 5 ампул вартістю 300 гривень, і оплатити їх теж потрібно в понеділок. Для малечі залишилося 200 гривень, а крім препаратів ще постійно потрібні пелюшки, вологі серветки, памперси, суха суміш Альфаре, якою Віолетточку годують через зонд ...

Величезне спасибі всім, хто підтримує дівчинку - з Вашою допомогою нам вдається забезпечити дитину всім необхідним, але зараз витрати дещо зросли і абсолютно невідомо, що знадобиться завтра. Мама в лікарні одна, родичі приїжджають дуже рідко - навіть в аптеку доводиться бігати сестричкам та санітаркам. Так що вся надія у Віолетти на нас.

Дуже потрібна допомога!
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Мудрак Віолетти.