Новини / Середа, 08 червня, 2011

Левицький Владислав - величезне всім спасибі!

Три тижні тому Владислав переніс операцію з видалення пухлини головного мозку в німецькій клініці. Зараз малюк вдома і почувається добре!

Це вже п'ята за рахунком операція у дворічної дитини. Обійшлася вона в 5500 євро і повністю оплачена, завдяки допомозі небайдужих людей.

Величезне спасибі всім, хто допоміг батькам Владислава оплатити лікування і розрахуватися з боргами. З Вашою допомогою було зібрано 75220 гривень! 60500 з них пішло в оплату операції в Німеччині, 7500 гривень склала вартість чергового курсу лікування, яке малюк проходить у Польщі, в клініці Центр Здоров'я Дитини, куди Владислав відправився через кілька днів після операції. Решта 7220 пішло на дорогу і супутні витрати.

Велике-велике спасибі! Просто не вистачає слів, щоб виразити подяку всім, хто не пройшов повз Владислава. На рахунок батьків надійшло 19550 гривень, ще 7000 гривень зібрали співробітники мами і тата, 4300 зібрали співробітники і керівництво будівельного гіпермаркету Епіцентр, 17500 гривень було зібрано у львівських супермаркетах Арсен і Рукавичка, 270 гривень - супермаркет Фуршет, ще 200 доларів татові передали в руки. Окреме спасибі Роману і Юрію, які зібрали і перевели для малюка 25000 гривень - з Вашою допомогою борг виявився повністю покритий!

Також зараз у львівських супермаркетах Барвінок стоять скриньки для збору пожертв для Владислава - зібрані кошти підуть на оплату наступної поїздки до Польщі, де Владислав проходить лікування. На рахунку фонду «Крила надії» для малюка залишилося 2175 гривень, вони також будуть витрачені на оплату наступної поїздки в Польщу.

Спасибі всім! Дуже сподіваємося, що у малюка все буде добре!