Новини / Понеділок, 07 лютого, 2011

Пахолюк Андрій - ціна питання 12800 гривень!

Пахолюку Андрію 19 років, він студент, любить кататися на гірських лижах, любить дальні поїздки, чудово розбирається в автомобілях і мріє про власний туристичний бізнес.

Андрій з мальовничого міста Тисмениця Івано-Франківської області. У нього дуже дружна сім'я, прекрасні батьки і крихітка сестричка з чарівним ім'ям Злата. І все б йшло своєю чергою, будувалися б плани, відбувалися б події, траплялися б поїздки, якби одного разу життя не розділилася на «до» і «після» і не завмерло в лікарняній палаті.

У Андрія Неходжкінська лімфома, він вже побував у Києві в Інституті раку, в Івано-Франківську в ОКБ, зараз він скерований до Львова і проходить лікування в Інституті патології крові та трансфузійної медицини. Позаду кілька блоків хіміотерапії, падіння аналізів, стоматити, гепатит, пневмонія, реанімація. Попереду ще три курси хімії, віра в перемогу і величезне бажання жити!

І так, попереду ще три курси хіміотерапії. На один курс потрібно:
Ендоксан - 1000 мг 6 фл або 200 мг 24 фл
Доксорубіцин - 50 мг 3 фл
Вінкристин - 1 мг 4 амп
Дексаметазон - 4 мг 80 амп
Метотрексат - 10 мг 2 фл + 1000 мг 3 фл
Цитарабін 100 мг 1 фл + 1000 мг 28 фл
Лейковорин 50 мг 7 фл
Аллопуринол 100 мг 24 таб

Загальна вартість близько 12800 гривень. Грошей у сім'ї немає.

Андрій дорослий розумний хлопець - такі хлопці чудово розуміють, яку ціну раптово здобуває їх, здавалося б, ще вчора безцінне, життя ... Але він не впадає у відчай, він твердо вірить, що допомога прийде!

І так, ціна питання - 12800 гривень та близько двох тижнів часу.
Дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Пахолюка Андрія.