Новини / Четвер, 17 червня, 2010

Гедзович Максим

«У нас з'явилися новини про наш синочка. Ми повернулися з Німеччини. Там ми пробули майже місяць.

   Цього разу нашу поїздку відклали через виверження вулкана, тому ми прибули на огляд на 3 тижні пізніше -10 травня. Результати обстеження виявилися не втішними. Стара пухлина неактивна і зменшується, але з'явилася нова. Лікарі вирішили підшивати бета-аплікатор. Десять днів ми чекали операції. Сама операція тривала три години. Потім протягом п'яти днів Максим знаходився в закритій палаті, так як від аплікатор випромінює радіацію .
    Макс тримався молодцем, переніс усе непогано. Наступне обстеження призначено на 6 липня, тоді ж нам повідомлять і остаточні результати. Дуже сподіваємося, що все буде добре. А поки очко заживає, ми капаємо і мажемо ліками.
Величезне спасибі всім, кому не байдужа доля нашого Макса.

Ліда Гедзовіч, мама Макса
Тел. 097404 52 84 »

Операція обійшлася в 4800 євро. Ще 170 євро коштувало обстеження і 60 євро препарати для дитини. 580 євро пішло на оплату проживання, харчування та непередбачені витрати за місяць.
Через затримку вильоту «пропали» зворотні квитки - 1900 грн, переброньовувати їх було неможливо, так як батьки не уявляли, скільки пробудуть в Ессені. Плюс ще 2400 гривень пішло на купівлю нових квитків.
Наступне обстеження 6 липня. Фінансова допомога на поїздку дуже потрібна. Реквізити для надання допомоги на сторінці дитини.