Новини / Середа, 17 січня, 2024

Ми підписали меморандум про співпрацю з ЛОВа!

БФ «КРИЛА НАДІЇ» та ЛОВА підписали Меморандум про співпрацю!

 
Хоча по факту дружимо і співпрацюємо вже багато років 😀, тому формалізували наше партнерство, аби продовжити вже існуючі і розпочати новий великий проєкт. 

 

Досі спільно з ЛОВА ми втілювали проєкти у покращенні надання медичної і психологічної допомоги важкохворим дітям та підтримці медичних закладів, якими ми опікуємося ось уже 17 років. З початком повномасштабного вторгнення фонд активно співпрацював з ЛОВА в питаннях допомоги нашим захисникам, опікувався волонтерами медико-психологічної допомоги, які з ініціативи Львівської ОВА та партнерів досі цілодобово чергують на Головному залізничному вокзалі Львова, щоб зустрічати та надавати медичну, психологічну та інформаційну підтримку всім, хто прибуває у нашу область із зони активних бойових дій. Плануємо і далі продовжувати цю співпрацю, а також  розбудовувати її в інших ініціативах,   зокрема в проєкті  «Допомога  ВПО в Західному регіоні через місцеві партнерства». 

 

А зараз стартуємо з проєктом підтримки волонтерських організацій і виробників, які опікуються питаннями забезпечення наших захисників якісними засобами  тактичної медицини: медичних військових наплічників та аптечок, нош для порятунку поранених, бандажів, шин та турнікетів. Це дасть нам змогу отримувати якісні засоби для допомоги пораненим і оперативно доставляти їх туди, де вони найбільш потрібні.

 

Дякуємо за співпрацю Максим Козицький та ЛОВа! Попереду багато роботи, яка допоможе наблизити день перемоги!