Новини / П'ятниця, 30 грудня, 2022

Трохи про 2022

Передостанній день цього шаленого року розпочався, а отже час підбивати підсумки.

І ми не пишемо довгих текстів про нашу роботу, яку ви і так бачили, а цифри за 365 днів ви знайдете згодом у наших звітах😀.

Ми скажемо лише одне - цей рік поставив для нашого фонду багато викликів, які ми успішно подолали з вашою допомогою!

Хоча ні! Кілька речень ми таки напишемо, адже ви маєте знати, що в перший місяць війни ні з чим нам не довелося швидко створити гуманітарно-логістичний хаб, який успішно працює і донині. А ці люди, які щодня відправляють, фасують і шукають одну коробку медикаментів для різних областей країни, тисячі кілограмів їжі для споживачів з деокупованих територій, забезпечують якісні розхідники та комплектуючі для такого меду. 

Безмежно вдячні всім вам, хто постійно підтримує наш фонд і дає змогу працювати з такою маленькою, але дуже важливою гвинтикою, як гуманітарний штаб. І багато для цього зробили впродовж останніх 3 місяців ініціативи:

#ПрямуємоРазом #MovingForwardTogethe #EU4USociety 

Лише вперед до перемоги, а вона близько 🙂

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».