Новини / Субота, 28 травня, 2022

Дякуємо кожному, хто наближає нашу перемогу!

Тактична медицина (такмед) – слово, яке стрімко увірвалося в наш лексикон з перших днів війни.

Упевнені, що ви його чули не раз в комплекті з аптечками, підсумками, кровоспинними, турнікетами… І все це – дорожче за всі скарби світу, бо тактична медицина – це догоспітальна медична допомога на полі бою. Дуже часто доля поранених залежить від людини, що перша надає їм допомогу. Бувають випадки – коли допомогу доводиться надавати собі ж. 60% смертей на війні пов’язані із втратою крові, то ж наявність засобів тактичної медицини під рукою визначає житиме поранений чи ні. 

 
А ми дуже хочемо, щоб наші захисники жили! І для цього от уже третій місяць збираємо аптечки та комплектуючі до них і передаємо на фронт, де вони кожного дня рятують життя. 
 
За ці неповні три місяці завдяки вашим благодійним внескам та адресній допомозі на передову відправлено 430 аптечку IFAK та понад 8700 комплектуючих до них. Серед цінного вантажу – турнікети, бандажі, кровоспинні бинти та серветки, назофаренгіальні трубки, оклюзійні та протиопікові пов’язки, інші медичні інструменти та засоби, а також термоковдри та м’які ноші.  
 
За цими скупими цифрами – багато праці, зусиль, коштів, мережа контактів в багатьох куточках світу, недоспані ночі та зірвані нерви, але найголовніше – це сотні врятованих життів наших захисників!
 
Дякуємо кожному, хто наближає нашу перемогу:
Український католицький університет UCuniversity, 
Andriy Bandrovskyy та його друзям українцям з німецького в Карлсруе «Ukrainer in Karlsruhe. DUV e. V» (за турнікети), та друзям зі США (за турнікети та бандажі), Taras Bachynskyy, Oksana Bachynska, Maria Ruden, Scott Ruden, Уляна Дідич (Ука Дідич), Vadim Jivov, Катерина Школьник, Mariana Bandrovska та усім прекрасним і самовідданим людям, якими разом рухаємося до нашої спільної великої мети!
 
Дякуємо, що ви з нами!💙💛
 
Засоби тактичної медицини використовують неперервно, щодня. І їх потрібно постійно поповнювати. Це можливо завдяки вашим внескам, адже кожні ваші 100-200 грн. допомагають рятувати життя та наближають нашу перемогу.
 
Реквізити для переказів на військові і медичні потреби: 
✅ UAH - IBAN UA733052990000026007011001168
✅ https://www.liqpay.ua/checkout/i92692777102 для переказів з будь якої точки світу і по Україні.
Призначення платежу «на допомогу армії» або «на медичні потреби»
Більше реквізитів на сайті: https://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty/
 
Разом ми – сила! 💪🇺🇦