Новини / Четвер, 12 грудня, 2019

Творча майстерня для батьків важкохворих дітей відновить свою діяльність

Сьогодні у суспільстві відчутні позитивні зміни у ставленні до дітей з інвалідністю. Але незважаючи на це, приділяється недостатньо уваги психологічному стану батьків важкохворих дітей.

 Саме тому протягом 2014-2018 рр. БФ “Крила надії” реалізовував проект “Творча майстерня”, який був створений з метою покращити емоційний та психологічний стан батьків дітей з рідкісними діагнозами та пацієнтів хоспісу. 

У рамках проекту батьки займались рукоділлям, ділились досвідом чи просто могли відпочити та відволіктися на якийсь час від проблем. Заняття для батьків є корисними ще й тому, що для декого із них хобі переросло у джерело прибутку, що дуже важливо для самореалізації матері, яка доглядає важкохвору дитину. На жаль, проект був тимчасово призупинений через недостатнє фінансування. 

Ми хочемо, щоби “Творча майстерня” знову запрацювала, тому подали заявку на участь в конкурсі від  соціального проекту “Дельта Милосердя”: https://cutt.ly/1e6ztoq

  Серед запланованих занять для батьків: виготовлення різноманітних прикрас до свят, декорування предметів інтер'єру, тощо.  У самих заняттях візьме участь не менше 70 батьків. 

Сподіваємось, що “Творча майстерня” сприятиме емоційному розвантаженню батьків важкохворих дітей та призведе до покращення атмосфери у їхніх сім’ях.