Новини / П'ятниця, 22 березня, 2019

Стартує Школа лікарняного клоуна

Ми оголошуємо про набір команди у Школу лікарняного клоуна, яка відбудеться 5,6,7 квітня. Лікарняним клоуном може стати кожен охочий.

 

     Дитина не може сумувати, а особливо, якщо до неї завітав клоун! Якщо ти веселий та енергійний, любиш дітей і хочеш робити добрі справи - тоді ми шукаємо саме тебе! Наш фонд збирає команду лікарняних клоунів у Львові для того, щоби дарувати дітям радість та позитивні емоції.

     У нас уже є креативна команда лікарняних клоунів, але зараз ми хочемо збільшити її. Усі охочі зможуть пройти навчання, яке триватиме протягом трьох днів, а саме: 5,6,7 квітня і завдяки якому одразу можна спробувати себе на практиці у ролі лікарняного клоуна. 

     Десятки маленьких пацієнтів, які перебувають під нашою опікою (йдеться про 3 дитячі лікарні міста) дуже потребують усмішок. Частина дітей лежить у лікарнях із дуже складними діагнозами. Щоби їхнє життя у лікарняних палатах не зводилось лише до приймання ліків та проходження лікувальних процедур, потрібно час від часу вносити в лікарняний побут позитивні емоції.  Саме тому так важливо, щоби до них приходили клоуни, які стають їхніми друзями і роблять лікарняну атмосферу веселішою. 

     У програмі школи:

– Історія і принципи лікарняної клоунади.

– Пробудження клоуна в собі. 

– Акторська майстерність. Імпровізація.

– Робота у парі. “Білий” та “Рудий” клоун.

– Тілесність у практиці лікарняної клоунади.

– Зустрічі із лікарями, психологами, громадськими активістами.

     Вимоги до учасників:

– Вік 20 – 120 років (можна і більше). Вік учасників при великому бажанні можна обговорити з організаторами.

    Запрошуємо людей різних професій та статусів. Творчий досвід та практика роботи з дітьми вітаються. 

     Одне із завдань нашого фонду – дарувати дітям свято! І це може робити кожен. Достатньо - мати бажання поділитися радістю з тими, хто її потребує. Приходь на навчання та ставай частиною нашої команди! Заповнюй гугл-форму тут: https://goo.gl/forms/6P2xDZWmDV9262HF2  

     Вхід вільний!