Новини / Неділя, 30 вересня, 2018

Дякуємо нашим благодійникам! Вересень :)

Трохи фото звітів про те, чим ми займались останнім часом :)

            Три реанімації отримали норадреналін – дуже важливий препарат, який потрібен завжди раптово і від якого залежить життя пацієнтів у найкритичніші моменти. Охматдит, Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр і Військовий госпіталь на якийсь час забезпечені!

            Для гематології Західноукраїнського центру ми закупили Аспарагіназу. На жаль, препарату не буде в лікарні до кінця року, а потреба відділення – 60 флаконів на місяць. З вашою допомогою, нам вдалось викупити все, до чого ми змогли «дотягнутись» - це 100 флаконів вартістю майже 222 тис гривень, останні 25 флаконів приїхали минулого тижня.

            Але питання лишається відкритим, адже до кінця року ще три місяці, а препарат входить у більшість протоколів лікування для лейкозників.

            Також гематологію ми змогли забезпечити довенним харчуанням Нутріфлекс ліпід спеціальний – 10 пакетів вартість 7463 грн стане на днів 10, ще 20 пакетів знадобить найближчим часом.

 

 

            Для дітлахів з Західноукраїнського центру  регулярно купуються препарати, яких немає у лікарні. 30 флаконів омезу (3600 грн) і 10 флаконів вориконазолу (15500 грн) вже допомагають малюкам з гематології долати ускладнення після хіміотерапії, для трирічної Юлі передано мітоксантрон (2600 грн) для проведення хіміотерапії, урсофальк і фортум (4334 грн ) допомагають протистояти хворобі дітям з орфанними захворюваннями.

            Звичайно ж, цього місяця, як і всі попередні, отримала харчування Софійка Пирожак – вже понад 5 років ви допомагаєте нам забезпечити дівчинку Фрезубіном та памперсами, без цієї підтримки родина Софійки не впоралась би. 60 півлітрових пакетів ВП енергія (9765 грн) змогли придбати ми, а ще 32 літра харчування Софійці подарували постачальники – компанія АЙКОР КОНСЬЮМЕР. Ми, і батьки Софії щиро дякуємо усім вам за підтримку – для Софії вона безцінна!

            Ще один надзвичайно важливий пункт – розчини для гемофільтрації Мультибік для апарату Прізмафлекс. 50 пакетів по 5 літрів вартістю 41 542 грн вже в реанімації Західноукраїнського центру, допомагають 9тирічному хлопчику з полі органною недостатністю боротись за своє життя! Ці розчини ми ніколи ще не купували планово, напевно тому, що вони надто дорогі… І коли з’являється потреба, діяти треба моментально – знайти, замовити і оплатити, часу на збір зазвичай немає і необхідну суму треба знайти! Завдяки пожертвам небайдужих людей, цього разу вона була! Дякуємо вам!

            В Охматдиті у відділенні реанімації новонароджених реконструкція ще триває. Але! Реконструкція системи подачі кисню вже завершена. Вартість робіт склала 242 000 гривень, що були зібрані завдяки вам. Ми також з нетерпінням чекаємо завершення робіт і відкриття відділення для найменших пацієнтів!

            Дякуємо, що ви з нами!

Підтримати наші проекти можна переказавши кошти на реквізити фонду з призначенням "Добровільна пожертва".


Координатор адресної допомоги

Марина Анісімова 050 370 90 02