Новини / Понеділок, 10 вересня, 2018

Збираємо "ранець" для наших мв-шок

Осінь - це завжди турботия, добре відомі усім батькам.. Книги, зошити, одяг і загалом цей список можна продовжувати вічно:). А ось наші підопічні з муковісцидозом мають зібрати особливий "ранець"з різними апаратами, препаратами і т.д. Атже, осінь для них - це загострення та погіршення стану...

Ці діти, які повинні постійно проводити інгаляції медикаментами. І саме ця процедура є успішною запорукою якості їхнього лікування. Тобто, від хорошого інгалятора залежить їхнє життя.

Одним з таких дітей є Назар Кміть, кодова rличка "Шило":), через неабияку енергійність. Хлопцю 16 років. У нього рідкісне генетичне захворювання муковісцидоз та безліч ускладнень від хвороби... І до речі, по Назару зовсім не скажеш, що він хворий. Такий живчик:). Завжди дуже швидко говорить, а очі! Вони завжди сяють та випромінюють бадьорість та життєрадісність. Коли він у лікарні, нічого не змінюється. "Шило" завжди радо іде на прогулянку, або приймає участь на творчих заняттях. І не упустить одного шансу на активність:).

Для того ,аби він не втрачав цієї життєрадісності, йому потрібно постійно проходити безліч процедур. Одна з них саме інгаляція. Вона має проводитись з використанням якісного апарату, таким є інгалятор "Pari Boy". Ціна за нього - 3470 грн.

 Лілі Кришталь 3 рочки і вона цілковита протилежність Назарку: сором'язлива та мовчазна. І це додає їй якоїсь особливості:). Маленька Ліля також дуже чекає на власного інгалятора.

 

Одним з ускладнень у пацієнтів з муковісцидозом, може бути цукровий діабет. Тому нашим підопічним завжди потрібно мати під рукою такий маленький апарат, як глюкометр. Він дає змогу швидко і точно вимірювати рівень цукру в крові. Такий глюкометр потрібний для нашої Каті Боровик.  Ціна за нього - 745 грн. Також Каті потрібні 2 упаковки препарату Симбіокрт, що коштуватиме - 2070  грн. Всього потрібно - 2815 грн.Катя амбіна особистість: майбутній бібліотекар, захоплюється флористикою, малюванням та фотографією. Словом, талант у всьому:) І вона дуже любить допомагати іншим. Та зараз вона потребує вашої  допомоги.

 А тепер про наше маленьке совенятко Христинку Максимчук.  Чому совенятко нагадаємо посиланням . Окрім діагнозу "муковісцидоз", у малечі ураження ЦНС.  Та стараннями батьків та лікарів, усі бачать вагомі зрушення у стані дитини. Та найважливішою запорукою її доброго самопочуття є інгалювання препаратом Пульмозим( ціна за 5 упаковок - 18 000 грн. , який дзвлить Христі дихати на повні груди. Без нього малеча не зможе добре дихати і її легені фактично"потонуть" у рідині! Ми ж не можемо цього допустити?

Ці діти дуже різні, та об'єднує їх одне слово - "муковісцидоз"...

І потреба у Вашій підтримці.

Реквізити для надання допомоги:

БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для дітей з муковісцидозом.
 
 Координатор проекту: Яким'юк Соломія
 тел.: 0673232550