Новини / Вівторок, 17 липня, 2018

Надія для Ромчика Роїка!

На початку серпня, а точніше 5 числа, Ромчика чекають в Польші, в Центрі здоров’я дитини. Це буде планове обстеження у невролога і ми чекаємо його із завмиранням серця. Чому так? А тому, що кілька місяців тому відбулось справжнє диво!

 

            Минуло вже три роки після трансплантації печінки і весь цей час Ромчик намагається повернутись до нас. З тих пір, як відбулась зупинка дихання і кома, Ромчик ніяк не може відновити свої функції… Він заново вчився дихати, ковтати і рухатись, він не говорить, лише зосереджений погляд свідчить про його зацікавленість, і то, довший час цей погляд бачила лише мама, а лікарі фіксували лише відсутність мозкової активності…

            Але мама Ромчика  ніколи не здавалась і не опускала рук! Обстеження, консультації, реабілітації, препарати, дієти – вона хапалась за все і відчайдушно вірила, що не сьогодні, так завтра, або через місяць, але з Ромчиком все буде добре.

            Останнє обстеження, яке робили після першого курсу реабілітації, показало активність в лобній долі кори. По всім прогнозам лікарів її бути не мало б. Але, вона є. Чи то допомогли ліки, чи реабілітації, чи мамина любов і турбота – жодне обстеження не покаже, але – диво відбулось!

            Щоб закріпити результат і рухатись далі, Ромчику потрібне чергове обстеження в Польщі, де проходила операція (вартістю 7706 злотих), і реабілітація у Львові, в клініці Казявкіна (вартістю 10540 грн). Трансплантація три роки тому коштувала 70 тисяч євро, а зараз Ромчику потрібно лише 70 000 гривень!

            У родини нарешті зявилась надія! Але самотужки зібрати таку суму вони не можуть, бо за три роки лікувань фінансові можливості виснажені повністю.

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Роїка Ромчика
 
Картковий рахунок фонду:
ПриватБанк - 5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С. БФ "Крила надії" - карта фонду)
Призначення платежу - добровільне пожертва для Роїка Ромчика
 
Координатор адресної допомоги
Марина Анісімова 050 370 90 02