Новини / Понеділок, 28 травня, 2018

Шанс для маленького Володі

 

UPDT: 13.06.2018. Кошти для Володі зібрано на рахунки батьків, стимулятор блукаючого нерва (VNS) вже оплачено! Кошти, які були зібрані на рахунки БФ "Крила надії", будуть використані на потреби інших важкохворих дітей під опікою фонду.

Щиро дякуємо!!!

           Володі Чайківському скоро 3 роки. Коли йому було рік і 4 місяці він переніс вірусний енцефаліт, місяць реанімації і кому, і отримав найгірше з можливих ускладнень – судоми. Судоми виснажують малюка і не дають розвиватись – все, чого йому вдається навчитись, Володя забуває після найближчого нападу… А нападів буває до семи на добу, і окрім всього вони можуть призвести до зупинки дихання.

             Всі можливості медикаментозного лікування вичерпані – щось допомагало на деякий час, щось не допомагало взагалі. Єдиний вихід на сьогодні – операція. Малюку потрібно ставити стимулятор блукаючого нерва VNS.

            У другій половині червня приїздить всесвітньо відомий професор Джеймс Рутка який може провести цю рідкісну для України операцію безкоштовно. Справа за малим – придбати цей апарат.

            Його вартість 704 000 гривень. Зібрано наразі 418 650 гривень. Бракує ще 285 350 гривень, щоб дати малюку шанс! А часу – менше трьох тижнів.

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02