Новини / Понеділок, 16 квітня, 2018

Про дівчинку з великим серцем.

Настя Гузарська – відкрита до світу, любляча та дуже світла дівчинка. Про таких дітей говорять «дитина з великим серцем».

 

UPDT 19.04.2018: Кошти зібрано! Потребу закрито. Щиро дякуємо!

            Та у її випадку це не лише красива метафора, а й причина діагнозу, який їй встановили у 4 роки, а саме дилатаційна кардіоміопатія (серце неймовірно великих розмірів) та легенева недостатність.

            Ситуація дійшла до такого критичного рівня, що єдиним її порятунком могла стати лише трансплантація серця. На велике щастя, вона відбулась рік тому, в Індії. І все пройшло успішно. Сьогодні у маленької розпочалось нове життя з новим серцем.

            Та все ж поки Настя постійно потребує медичного нагляду, обстежень. Для одного з них необхідні щипці для біопсії серця. Це прилад, який подається в судину і доходить до серця. Від нього беруться 3 щіпочки, що вже у пробірках вирушають у Німеччину на подальше обстеження. Завдяки цим щипцям стане зрозумілим чи Настя має продовжувати лікування препаратами, від яких у неї вже почались побічні ефекти, чи серце нарешті прижилось і вона зможе стати звичайною дівчинкою!

            Операцію необхідно зробити якомога швидше. Єдина затримка – відсутність щипчиків. Ціна питання 17 260 грн.

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу: Добровільна пожертва для Гузарської Анастасії.
Координатор адресної допомоги 
Яким'юк Соломія
тел. 0673232550