Новини / Четвер, 25 січня, 2018

Пульмозим для совенятка Христинки.

Чому совенятко? Читайте роз'яснення далі.

Нещодавно, коли вся сім я була вдома, відбулась маленька пригода — вимнули світло. Мама зразу ж почала хвилюватись, що Христя злякається і почне плакати. Але сталось те, чого ніхто не чекав. Вона почала щиро та голосно сміятись. Тож тепер в неї нова забава — батьки вимикають світло, і радості дитини немає меж:). Словом, Христинка найкраще себе почуває саме у темряві. Ось, і асоціація з совенятком сама напросилась:).

А тепер, про наболіле: хворобу та потреби. Як ми вже розповідали раніше, у Христинки Максимчук окрім захворювання муковісцидоз, наявне  ураження ЦНС.  Від недавна дівчинка поволі вчиться сидіти та тримати голову. Так, на її вік дітки вже давно можуть такі речі самостійно, але для Христі — це справжній подвиг! І вона справжня молодчинка.

Декілька тижнів тому  батьки почали зауважувати за донечкою, що вона стала млявою, в легенях почали чутись хрипи. І вони одразу ж зрозуміли, що стан Христинки погіршився і треба лягати на лікування у стаціонарі.

Зараз маленькій  дуже потрібен препарат Пульмозим, який допоомже вивести з легень мокротиння і таким чином Христинці стане легше дихати!

Ціна за 5 упаковок препарату — 18 000 грн. Чимала сума, чи не так? Особливо, якщо Пульмозим потрібний пострійно протягом ВСЬОГО ЖИТТЯ! 

Маленька Христинка потребує Вашої допомоги.

                          Реквізити для надання допомоги:

БФ «Крила надії»

Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів

МФО 325321

ЄДРПОУ 35620901

Рахунок 26000060442841

Призначення платежу: добровільна пожертва для Максимчук Христинки

Координатор напрямку допомоги пацієнтам з орфанними захворюваннями

Соломія Якимюк

Тел.: 067 323 2550