Новини / Вівторок, 26 грудня, 2017

Життя маленької Катрусі!

Немає нічого гіршого, ніж коли тобі кажуть, що твоя дитина не житиме. Саме це почула мама маленької Катрусі в одній з київських лікарень. Майже вироком для неї прозвучав діагноз “атрезія жовчовивідних шляхів” – вроджена вада печінки.

 

 

            Для батьків, в яких це вже шоста дитина, шосте маленьке щастя, такі слова прогриміли мов грім... Та у Львові лікарі змогли дати надію, вони провели дитині операцію по типу Касаї, що мала врятувати дівчинку. На превеликий жаль, операція лише відтермінувала єдиний можливий спосіб вижити для 7-місячної Катрусі –  трансплантацію печінки.

            Всі ми знаємо, що без функціонуючої печінки людина жити не може, і якщо вилікувати її неможливо – доведеться робити пересадку.

            В Україні такі операції для таких маленьких діток ще не роблять і на разі дівчинку погодились прийняти в Італії. Вартість життя маленької Катрусі – 115 000 євро. Для родини з шістьма неповнолітніми дітьми ця сума просто непідйомна. Але ми в силах допомогти!

             У Львові лише офіційно проживає понад 750 тис. людей і якщо хоча б кожен 20-й мешканець пожертвує 100 грн - цю суму можливо зібрати за один день. Закінчимо цей рік добрими справами? Катруся чекає на нашу допомогу!


 

Реквізити для надання допомоги:

 

БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Юрченко Катрусі.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02