Новини / П'ятниця, 06 жовтня, 2017

Моніторинг життя

Дитяча нейрохірургія… Від цього словосполучення мороз іде по шкірі і, відверто кажучи, навіть не хочеться замислюватись, хто ж потрапляє в це відділення. А потрапляють туди діти! Діти з черепно-мозковими травмами, діти з вродженими патологіями, діти з пухлинами мозку. Всіх їх без винятку чекають надзвичайно важкі операції і тривалі періоди відновлення.

 
 
            За рік у відділенні нейрохірургії МКДЛ, що на вулиці Орлика у Львові, лікується та оперується понад 30 пацієнтів. Операції на мозку важкі та тривають не одну годину, а потім малюк ще довгі дні і тижні перебуває в реанімації – там немає місця для мами, туди не пускають відвідувачів, там царство медперсоналу та незрозумілої дивної апаратури, що допомагає боротись за їх життя!
            Що ж зробити, щоб малюки могли чим скоріше повернутись у відділення? Відповідь проста – облаштувати його обладнанням, яке б дозволило спостерігати за станом дитини, не забираючи її від мами. В нейрохірургії ЛМДКЛ впевнені, що два маленьких монітори PRIZM3 ENST здатні вирішити цю проблему. Такий монітор дає можливість контролю за рівнем сатурації, пульсом, артеріальним тиском, частотою дихання, температурою тіла та електрокардіограмою, а, отже, є необхідними для спостереження життєвих функцій дітей після операцій на мозку. Вартість одного монітору – 33 000 гривень.
 
 
            Лише 66 000 грн – і маленькі пацієнти у важкому, але вже не критичному стані зможуть знаходитись у відділенні з батьками, а присутність рідних, як відомо, лікує значно краще за медикаменти! До того ж місце, яке ці дітки змушені займати в реанімації, звільниться для когось, хто в цей же момент потребує екстреної допомоги! Наявність моніторів допоможе більш ефективно організувати лікувальний процес для такої надскладної патології дитячого віку, дозволить реанімації виконувати своє пряме призначення, а дітям дозволить відчути тепло і турботу мами, що завжди поряд!
            Кожні мама і тато, яким випало таке випробування, знають, що значить чекати під дверима реанімації, коли там твоя дитина… І всі знають, що для дитини у будь-якому стані найважливіше бути з батьками! Тож допоможімо малюкам чимшвидше здолати такий важкий шлях від реанімації до нормального життя!
 
Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу: добровільна пожертва на монітори

Координатор адресної допомоги
Марина Анісімова
Тел.: 050 370 90 02