Новини / Понеділок, 14 листопада, 2016

Сосновський Ілля – допоможіть мені ходити!

У хірургії ЗУСДМЦ бореться з хворобою дуже сором’язливий і дуже мужній хлопчик – Сосновський Ілля. Іллюші 12 років і у нього гігантська пухлина нижньої лівої стегнової кістки.

 

            Позаду в Іллі 3 блоки хімії, зараз хлопчик готується до 4 – напередодні останнього блоку виявили запалення катетера, з інфекцією в катетері починати ХТ ніяк не можна, тож наразі лікують запалення, і, як тільки – одразу останній блок.

            Цей блок буде вирішальний – після нього протезування. З тим протезом була купа переживань, частина кістки, уражена пухлиною, дуже велика, виробник з Німеччини подивився креслення і спершу не ризикнув… Звернулись до інших виробників – знову відмова…

            Зрештою, в Німеччині таки взялись виготовити для Іллюші протез, на привелике щастя для нас, лікаря і, звичайно самого Іллі та батьків. Вартість протеза – 381 440 грн… Чи варто казати, що у батьків хлопчика таких коштів нема?

            Родині вдалося зібрати майже 180 000 гривень, і ми вже внесли аванс, щоб протез почали робити, адже виробляється він за кордоном, і йому ще потрібно приїхати, а часу в хлопчика близько трьох тижнів…

            Тепер задача №1 – знайти решту суми на протез.

            Ілля веселий, добрий, дуже скромний хлопчик. Він потрапив до лікарні в дуже важкому фізичному і психологічному стані, адже невщухаючий біль не надто сприяє гарному настрою… Та лікування має ефект! Біль пройшов, з цим лікарям і хлопчику вдалося впоратись, отже, і настрій покращився! І хоч Ілля дуже сумує за друзями,  школою і домом, все ж боротись стало веселіше і трошки легше!

            Протез – єдина надія хлопчика на повноцінне життя і ми дуже просимо допомогти Іллюші!

            Ціна питання – 201 440 гривень.

 

 

            Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Сосновського Іллі.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02