Новини / Середа, 05 вересня, 2012

Софійка Єфименко - 16000 гривень на ПЕТ.

У Софійки Єфименко хороші новини.

             Хоч процес реабілітації ще не закінчився, дівчинка все впевненіше і впевненіше пересувається на своїх ніжках, відмінно себе відчуває і чудово виглядає - нарешті голівку обрамляє вже не банданка, а легкі пухнасті кучері)

            В понеділок Софійка навіть ходила в школу і висиділа на всіх уроках, уважно слухала вчителів і конспектувала. Однокласники та вчителі дуже тепло зустріли нашу дівчинку, ще б пак! Адже героїв зустрічають саме так, а Софійка справжній герой.

            Софійка приймає вдома підтримуючу хімію в таблетках, вчора їздила в лікарню на плановий огляд. За планом у дівчинки ПЕТ, 16 жовтня її чекають у Польщі. Поїздка обходиться близько 16000 гривень - 6000 обстеження, решта - дорога, харчування-проживання, аналізи та консультації.

            Для Софійки поки що зібрано 1200 гривень. Потрібно ще 14 800. У запасі  місяць, але час пролетить швидко. Ми дуже просимо допомогти нашій дівчинці поїхати на обстеження. Дівчинка перенесла багато блоків хімії, надтяжку операцію, променеву, болісну відновлюючу фізіотерапію, вона дуже сильна дівчинка. Тепер дуже важливо, що покаже ПЕТ. Будь ласка, допоможіть пройти сканування!

            Дуже потрібна фінансова допомога.

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Єфіменко Софії.