Новини / Понеділок, 14 травня, 2012

Назар Бідзінскій - 2000 євро на обстеження.

Назару 7 років. Півтора роки тому хлопчик героїчно закінчив основне лікування нефробластоми правої нирки. Зараз дитина в ремісії. Але, як це часто буває з нашими маленькими друзями - закінчення лікування аж ніяк не означає закінчення всіх бід ...

              Назар повністю пройшов протокольне лікування, ХТ, променеву, операцію. Дитині видалили праву нирку. Біда в тому, що коли діагностували нефробластому правої нирки, тоді ж знайшли кісту на лівій. Кісту просто спостерігали, і спостерігали б, напевно, і далі, якби нирок було дві. Але у Назара вона одна. І, вражена кістою.

            Батьки прийняли рішення проконсультуватися в Мюнхені, в університетській клініці. Фахівці клініки наполягли на видаленні кісти. Дитину прооперували. Операцію допомогли оплатити німецькі фонди. І тепер, як і після будь-якої іншої операції Назар повинен їздити в Мюнхен на контролі.
            Вони були в клініці вже двічі, кожне обстеження обходиться в 2000 євро.
            Батьки Назара все лікування тягнули самі, самі шукали кошти на операцію в Мюнхені, самі зверталися до німецьких фондів. Але, на жаль, настав момент коли всі можливості і резерви сім'ї вичерпалися. А на обстеження перший рік потрібно їздити кожні три місяці, а наступні чотири роки - раз на пів року.
            Наступний раз Назара чекають 4 червня і ця поїздка під питанням, оскільки грошей на обстеження немає.
            Назар зовсім дитина і у нього лише одна нирка. Він має всі шанси жити з однією ниркою повноцінним якісним життям, але тільки, якщо ця нирка буде здорова. А враховуючи діагнози Назара - ризик надто великий. Тому, дитині потрібно регулярно і своєчасно проходити обстеження.
            Допоможіть Назару поїхати в Мюнхен. 2000 євро - 22 000 гривень.
            Дуже потрібна фінансова допомога.

            Кошти можна перераховувати на
реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Бідзінського Назара.