Новини / Середа, 07 грудня, 2011

Трускавець. Акція «Надія є!»

На носі новорічні свята, і звичайно ж, найулюбленіший день усіх малюків – день Святого Миколая. А щоб Миколай зміг завітати до всіх діток, у нього є багато помічників! Так 3 грудня у маленькому курортному містечку Трускавець відбулася акція «Надія є!», метою якої було зібрати кошти на подарунки для діточок, що на свята змушені залишитись у лікарні.

Акція проходила біля бюветів та тривала з 16:00 до 20:00, волонтери роздавали листівки, розповідали про важкохворих діточок, що чекають на свято, чекають подарунків, сподіваються, адже в їхньому сірому лікарняному житті так мало радості, що веселе свято з подарунками - саме те, що їм потрібно. А коли стемніло, з запалених лампадок було викладено фразу «Надія є!».

 Акція привернула увагу дуже багатьох людей, вони підходили, розпитували, допомагали запалювати свічки, одна активна жінка навіть приєдналась до волонтерів, допомагала роздавати листівки та розповідати про акцію, за що їй велике спасибі! Час пролетів надзвичайно швидко! Від гарного настрою та адреналіну, що кипів всередині, не відчувалося ні втоми, ні холоду. А по мірi наповнення скриньок, зростала радість від того, що діти отримають свято і ми знову побачимо їх щасливі посмішки! І надзвичайно тепло ставало на душі від розуміння скільки у нас добрих і чуйних людей!

 

Загалом було зібрано 3610 гривень! Акція стала можливою завдяки нашим помічницям у Трускавці та Стебнику, двом чарівним дівчаткам Ірі Новіковій та Діані Малишевій, що вже довший час допомагають нашим діткам – дівчата, Ви молодці! Також величезне спасибі молоді з церкви, що допомагала дівчатам і окреме спасибі меру міста Трускавець пану Руслану Козиру, що дозволив проведення акції.

Зібрані кошти буде витрачено на купівлю подарунків до дня Святого Миколая для важкохворих дітей, що залишаються на свята у лікарні. Цього року Миколай завітає до наступних дитячих лікарень міста Львова –ЗУСДМЦ, Охматдит, Дитяча міська клінічна лікарня та дитячий Психдиспансер.

Допомагати, виявляється, дуже легко і приємно, основне - мати бажання!

Величезне спасибі всім!