Новини / Середа, 19 жовтня, 2011

Дівчаткам-красуням дуже потрібна допомога!

Почнемо з Софійки Єфименко - для продовження лікування дівчинці потрібен Холоксан 1г 8 флаконів і Дакарбазин 100мг 5 флаконів - разом усього 3250 гривень. Препарати потрібні вже на п'ятницю, а грошей на їх купівлю немає.

Це вже 5 хімія, і всі заощадження сім'ї пішли на грастим, нейтромакс, сети для тромбоконцентрату та інше. Кожен наступний блок дається дівчинці все складніше і фізично, і морально. Дуже набридло, кожен раз страшно, які ускладнення можуть виникнути... Але діватись нікуди - треба продовжувати.

Софійка розумниця, вона не втрачає оптимізму і твердості духу, а сили та натхнення черпає в рукоділля - як справжня майбутня господинька, дівчинка вміє в'язати і плести з бісеру. З бісеру виходило дуже красиво, але в'язання взяло верх, так як виявилося більш практичним заняттям - можна зв'язати беретик або чохол для мобільного і подарувати комусьJ . А ще гріє душу думка про домашніх улюбленців - у селі Софійку чекають дві собаки, дві морські свинки і три коти. При цьому всьому дівчинка ще мріє про шин шилуJ .

Так що зайнятися в цьому житті Софії є чим, потрібно скоріше зав'язувати з лікарнями і повертатися додому. Будь ласка, допоможіть в цьому нашій чудовій дівчинці.

Потрібна фінансова допомога.

Так само потрібна допомога для іншої красуні з хірургії - Тетянки Жишкович. Таня знаходиться у відділенні з березня місяця, але прохання про допомогу для дівчинки ще немає на сайті - щось ми купували з резервних коштів, щось батьки тягнули самі. Але з кожним блоком справлятися все важче і важче.

Після хімії у Тетянки сильно падають тромбоцити, і підняти їх без переливання просто нереально. Ситуація з сетами не змінилася - їх немає, як і не було. Батькам доводиться купувати їх самостійно.

Зараз Таня проходить хімію, відповідно, через тиждень чекаємо падіння аналізів. За цей час потрібно придбати сет для тромбоконцентрату. Але грошей немає.

Вартість сету 2280 гривень. Будь ласка, допоможіть купити його для Тетянки.

 

Кучинська Софійка ще одна малеча з ЗУСДМЦ, якій потрібна допомога.
Дівчинка проходить лікування в гематології. Закінчила перший блок хіміотерапії. З понеділка планується продовжити лікування, але продовжувати його нічим.

Софії потрібен метотрексат 4 флакона по 1 граму і 8 флаконів по 50 мг. Загальна вартість - 2400 гривень. Заощаджень у батьків немає, працює лише тато і є ще одна дитина - любимий братик Владиславчик.

Софія на початку шляху, лікування повинно йти за планом, тільки тоді можна сподіватися на перемогу. Дуже просимо всіх небайдужих людей допомогти маленькій пройти лікування, адже крім препаратів основної хімії батькам доводиться купувати супутні препарати, витратні матеріали, оплачувати обстеження - все це обходиться дуже не дешево, і деколи в рази перевищує місячну зарплату середньостатистичного українця.

Допоможіть закупити метотрексат.

              

Павлишин Люба зараз вдома, хімію дівчинка так і не почала - завадив карантин у відділенні. Було дуже прикро, адже Люба вже встигла морально підготуватися і налаштуватися на боротьбу. Але, нічого. Три тижні канікул теж не погано :) .

До того ж, у нас з'явилося більше часу на збір коштів. Блеоцин, ендоксан і месна для Люби є, натулан сім'я змогла купити самостійно. Залишився тільки грастим - 4250 гривень на купівлю 5 флаконів. Всього для Люби надійшло 2838 гривень. На грастим не вистачає ще 1412.

У понеділок дівчинка повинна приїхати до лікарні, дуже сподіваємося, що хімію вдасться розпочати. Просимо всіх міцно тримати кулачки.

Величезне спасибі всім, хто підтримує Любу. Фінансова допомога все ще потрібна.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні - добровільна пожертва для (ПІБ дитини).