Новини / Вівторок, 20 вересня, 2011

Веселі тваринки:)

Цього тижня на творчих заняттях в лікарні ми активно створювали різноманітних тваринок.

Робили ми це за допомогою аплікацій із тканини (войлока): спершу вирізали фігурки та деталі, а згодом пришивали їх або склеювали за допомогою двостороннього скотчу. Результати цієї роботи видались доволі цікавими. Наш веселий зоопарк дуже припав до душі діткам.

У відділеннях діток було менше аніж зазвичай, що не може не тішити. Адже, це означає, що на вихідні вони змогли потрапити додому. Ну, а ті хто залишився попрацювали як годиться :)

  

У відділенні хірургії заняття проводились тільки по палатах. Ми завітали до Вероніки Нальотової. Спершу дівчинка була у пригніченому настрої, та веселі аплікації відволікли її від лікарняних буднів і хоч трошки розвеселили, адже Вероніка увесь час проводить у палаті, тому що не ходить. До створення аплікації вона одразу підійшла дуже творчо, вирішивши створити оранжеву корівку, що получилась доволі веселою:)

Зараз Вероніка чекає на корсет, який дозволить їй сідати і з Вашою допомогою ми зможемо його оплатити – на рахунку фонду вже зібрано 2350 гривень! Величезне спасибі Ініціативній групі «Дар янгола», що переказали 2000 гривень на корсет для Вероніки одразу, як тільки вийшла новина! І величезне спасибі всім, хто допомагав та допомагає дівчинці – з Вашою допомогою у Вероніки все получиться, адже вона розумниця та відмінниця в усьому!

 

Попрацювала творчо і Софійка, що також створила дуже гарну корівку. Робота безперечно принесла їй масу задоволення та допомогла забути на годинку про лікування. Корівка получилась справжньою красунею і Софійка випромінювала радість та гордість за свою роботу.

У відділенні гематології на загальному занятті були Любомир, Олег та Софійка.Із завданням дітки залюбки впорались. Кожен обрав тваринку на власний смак, тут були і коники, і ціп’ятки, і, знову ж таки, корівки.

    

Любомир та Олег  попрацювали над створенням тваринок з неабиякою наполегливістю та зацікавленістю. Тваринки получились позитивними та життєрадісними. Працьовитим хлопцям часу відведеного на заняття виявилось мало, і вони залюбки набрали  матеріалів  для продовження роботи опісля заняття.

 

Софійка, незважаючи на свій вік, також дуже добре впоралась із роботою. Звісно, їй трішки допомагала бабуся, але вона показала усім, що  все може зробити сама!

Її тваринка вийшло дуже милою та веселою.

Дітки знову та знову дивують нас своїми вміннями та наполегливістю. Під час заняття вони проявляли креативність та тішили нас своїми усмішками. А ми, у свою чергу, ставали щасливішими, бачачи їхні усміхнені обличчя!

 
 

 Соломія Якимюк

 

 

 

БФ «Крила надії»

 

 

 

032 240 76 13

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.