Новини / Четвер, 19 травня, 2011

Львівські новини

Пахолюк Андрійпродовжує лікування. Закінчилася перша фаза, зараз Андрій приймає Грастим, який  ми змогли закупити з «резервних коштів», які у нас є завдяки «Українській Кредітовій Спілці» з Торонто і Ірі Іванів. Дуже сподіваємося, що показники крові швидко піднімуться. Як тільки вони стабілізуються, Андрій розпочне другу фазу, планується, що це відбудеться наступного тижня.

 

Для другої фази знадобиться:
Ластет 100 мг 8 флаконів по 102,50 - 820,00
Холоксан 1 г 18 флаконів по 399,00 - 7182,00
Уропрот 22 ампули - 2915,00

 

Все разом -10917,00. На рахунку фонду зараз зібрано 1590 гривень, потрібно ще 9327. Просимо всіх, кому не байдужа доля Андрія, знову підтримати його. У родини грошей немає, тато в лікарні з сином, мама - в декреті з молодшою ​​дочкою, позичати вже ніде, здаватися неприпустимо ...

 

Після хімії планується забір клітин кісткового мозку для подальшої авто-ТКМ.

Дуже потрібна допомога.

Паламарчук Діманарешті успішно закінчив 7-тижневий курс препарату Темодал і поїхав додому. Просто немає слів, щоб виразити подяку всім, хто підтримував хлопця і просто страшно подумати, у скільки обійшовся курс лікування для Діми. Але ми змогли!

Діма виявився дуже дорослим та відповідальним хлопцем. У якийсь момент мамі довелося повернутися додому, оскільки батькам не дають лікарняний по догляду за 15-річною дитиною, а відпустка за свій рахунок не може тривати нескінченно - довелося повернутися на роботу. Два тижні Діма був у лікарні сам - вранці пив Осетрон, через годину – Темодал, ще через годину - їхав на променеву і повертався до лікарні. Сам харчувався, ходив на базар, розважав себе і втішав.

 

Дімка молодчина! До червня місяця в нього канікули, а потім потрібно буде пройти МРТ і...  далі Темодал. На жаль,  лікування ще не закінчено. Після МРТ Планується, що Діма буде приймати 5 днів по 270 мг Темодалу - потім три тижні перерви. Скільки буде таких курсів - стане відомо після обстеження, але вартість одного складе близько 14 000 гривень. І вся надія, як і раніше, на допомогу небайдужих людей!

Спасибі всім величезне і не забувайте про Дімку!

У Мальона Міши на  тижні була операція - йому ампутували стопу. Звучить страшно, але виходу у лікарів не було - і львівські, і київські фахівці зійшлися на думці. Оперували хлопця у Львові, все пройшло добре, сьогодні повинні були відпустити додому.

 

Відверто кажучи, не наважувалася провідати Мішу, але не змогла пройти повз палату. Заходжу, привіт-привіт, задаю дурне питання: «Ну, як ти?», А у відповідь - «Нормально. Добре. Завтра додому відпускають! » Ми всі часто оперуємо фразами типу« Боротися до кінця »,« не здаватися », а що це значить, я, скажімо, починаю осягати тільки зараз, на прикладі хлопців та дівчат  з лікарні. Боротися - це не битися, не воювати, це віддати хвороби частину себе - шматок ноги, наприклад, щоб виграти життя.

 

Михайлик  не сумує - та й не годиться сумувати молодим і сильним! Через два тижні будуть брати мірки, і вирішувати з протезом. Вартість поки не відома, навіть попередня, але протезу однозначно бути і Міша обов'язково буде ходити і бігати!

Зараз для Михайла  зібрано 2700 гривень на рахунок фонду.

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : Добровільна пожертва для (ПІП дитини).