Новини / П'ятниця, 29 квітня, 2011

Федуняк Валерій - СОС! Терміново 156 тисяч гривень на ендопротез!

Валерій пройшов 6 блоків хіміотерапії, два блоки мегадозового метотрексату були оплачені тільки завдяки Вам.

Лікування хлопець зі змінним успіхом пройшов, бувало по всякому - і нудило, і стоматит був жахливий, але, загалом, зараз все на багато краще, ніж було. Нога не болить, але ж коли вони тільки приїхали до Львова, Валері навіть МРТ зробити не могли - від болю хлопець не міг лежати ... Та й 13 тисяч гривень на метотрексат здавалися величезною сумою ... Але виявилося, що доля хлопця небайдужа дуже багатьом людям. Їх підтримкою і з їх допомогою Валерій продовжує боротьбу.

 
 
Наступний етап - ендопротез.

І ось сьогодні отримано попередній рахунок. 156 тисяч гривень. Чесно кажучи, я не знаю, що додати ...

Протез замовляється в Німеччині, через дніпропетровську фірму. Його виготовлення, доставка, розмитнення займуть при ідеальному збігу обставин півтора - два місяці, але, щоб запустити процес - потрібна повна передоплата. Всі 156 тисяч гривень треба внести практично вже, інакше втрачається Валерин дорогоцінний час ...

Зібрано зараз 60 тисяч - сім'я готувалася до того, що протез обійдеться дорого. Але те, що зібрана сума виявиться навіть менше половини - вони не чекали!

Попереду знову свята - цілих чотири вихідних не будуть працювати ні банки, ніорганізації. Як і де роздобути 96 тисяч? Поки питання залишається риторичним.
Валері дуже потрібна допомога. Вся надія на небайдужих людей. Лікування дає хороший результат, а час грає проти.

Будь ласка, допоможіть хлопцю!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Валерія Федуняка