Новини / П'ятниця, 18 лютого, 2011

Особа Володя - підтримайте!

Володя поки в Києві в Інституті раку і пробуде там ще не менше тижня.

Виходячи з обставин, можна сказати, що почувається хлопчик не погано, хоча звичайно, бувало й краще. Але головне, що складна операція пройшла успішно, лікарі змогли зробити все, що запланували, і ніяких додаткових ускладнень не виникло, не дивлячись на те, що наш хлопчик був дуже слабкий. Ще раз величезне спасибі всім, хто молився за Володю.

Зараз Володя відновлює сили, трохи їсть, п'є кефір, сьогодні вже повинні були зняти дренаж. Перші дні Володя був повністю на знеболюючому, вчора його перестали капати, і біль звичайно відразу дав про себе знати.

Володі планують почати хіміотерапію в Києві, а потім вже відправляти хлопчика до Львова. Мама, звичайно ж, хоче, щоб їх швидше направили до Львова, до дому ближче, та й звичніше, адже тут вони проходили лікування перший раз. Але, буде так, як вирішать лікарі.

Батьки хлопчика дуже вдячні людям, які підтримали їх. На картку мами надійшло 700 гривень, ще 400 гривень і диски з мультфільмами передала жінка у відділенні - спасибі вам за допомогу і за увагу!

Що знадобиться Володі на хіміотерапію, поки невідомо, але попереду післяопераційний курс, і допомога буде потрібна.