Новини / Вівторок, 11 січня, 2011

Левицький Владислав - СОС! Завтра операція, а сума не зібрана!

Завтра 12 січня Владиславчику призначена операція в клініці Бонна, Німеччина.

Малюк вже там з батьками, проходить обстеження перед операцією по ревізії шунта. Все готово, окрім однієї дрібниці - сума на операцію не зібрана ...

Попередня вартість - 5 тисяч євро - 52 500 гривень за сьогоднішнім курсом.
Поки вдалося зібрати трохи більше 8 тисяч гривень. Ні саму поїздку, ні операцію відкладати не можна - Владиславчик не виживе, якщо шунт не почне працювати, а без ревізії він працювати не почне і у наших лікарів досвіду роботи з такими шунтами, як у Владислава, немає. Батьки вирішили їхати в надії, що їх візьмуть без повної передоплати, але ймовірність, що вдасться домовитися з клінікою, мізерно мала ...

Владиславу потрібна фінансова допомога! Позаду дві дуже складні і високовартісні операції в Бонні, кошти на які батьки збирали самі, всі друзі, родичі, співробітники допомогли вже всім, чим могли і далі сподіватися нема на кого.

Владиславчик дуже серйозний і задумливийхлопчик, і з кожним днем він стає все серйозніше ... Чи розуміє він, що не такий як інші дітки, чи знає, що буває по іншому і чи дізнається коли-небудь?

Дуже потрібна допомога!

Реквізити для надання допомоги:
Укрсоцбанк
МФО 325019
ОКПО 09325011
Транзитний рахунок 29241600088861
Призначення платежу - поповнення СКР 26253600079968, Пастушок Ярослава Петрівна, благодійна допомога на лікування онука.

Також кошти можна переказувати на
реквізити фонду, вказавши у призначенні – добровільна пожертва для Левицького Владислава.