Новини / Вівторок, 19 жовтня, 2010

Надійка Рягіна - з Днем народження!

Вчора був День народження у самої чудової, самої усміхненої, самої красивої, самої розумної, самої хорошої і самої світлої дівчинки міста Львова -

Надійці Рягіній виповнилося 17 років!
            Хоч із запізненням, але від щирого серця вітаємо нашу любиму дівчинку з цією чудовою датою. Щастя тобі, наше сонечко! У тебе все буде добре, ти все зможеш, адже ти розумничка! Залишайся такою ж милою і чарівною дівчиною, і щоб твоя усмішка, як і раніше зігрівала й радувала нас!
            Величезне спасибі всім, хто, на відміну від нас, не забув про цей важливий день! Вчора Надійка отримала справжнє свято, просто море дзвінків, подарунків, привітань. Вона і сьогодні ще вся в мріях і усмішках:) Хочеться вірити, що всі побажання здоров'я і щастя обов'язково збудуться, а вже позитивних емоцій Надійка отримала стільки, що аналізи повинні протриматися як мінімум, до наступної хімії!
            Настрій в Надійки прекрасний, стан теж покращується. Успішно відкапали курс топотекану. На рахунку фонду «Крила надії» для Наді зібрано 1200 гривень. Ще раз спасибі всім хто в складній ситуації з готовністю прийшов Надійці на допомогу.