Новини / П'ятниця, 21 травня, 2010

Львівські діти - дуже потрібна допомога!

Трое діток з Львівької обласної дуже потребують фінансової підтримки.

    Пигитяк Марійка сьогодні розпочала перший блок хімії. Марійці потрібна месна . Оскільки месни зараз немає, ми купили для відділення хірургії уропрот 10 упаковок. Але вже сьогодні виявилося, що цих 10 упаковок не вистачить для всіх діток. Зокрема для Марічці потрібно ще як мінімум 3 упаковки. Коштує одна упаковка 140 гривень, на 3 потрібно 420 гривень - сума зовсім не велика, але в нас ще є борг по оплаті Марічкиного обстеження - МРТ хребта, яке обійшлося в 2230 гривень ... Для дівчинки на рахунок фонду надійшло 46 гривень, гроші на обстеження довелося «позичати» з інших потреб.
Зараз грошей на уропрот немає ні у нас, ні в батьків дівчинки. Дуже потрібна допомога! Тих 10 упаковок, що ми передали відділенню, вистачить лише на кілька днів.
Допоможіть погасити борг за МРТ та оплатити три упаковки уропрота для Пигитяк Марії. 


    Рис Максимчик  26 травня приїжджає на МРТ. Вартість обстеження - 1015 гривень.
А в червні-липні малюку належить їхати в Пітер на ПЕТ сканування і грошей на проїзд та проживання у батьків так само немає ...
На рахунку фонду для Максима є 800 гривень. Для оплати МРТ не вистачає ще 215 гривень. Поїздка в Пітер обійдеться близько 3500-4000 гривень, саме обстеження за попередніми підрахунками коштує 15 000 російських рублів, і на оплату обстеження гроші є, а на проїзд немає.
Допоможіть Максимкові оплатити МРТ у Львові і зібрати гроші на поїздку до Пітера.

 

 

 

 

 

     Марич Ростик їде до Пітера вже 30 травня. Гроші так само потрібні на проїзд і проживання, і їх не вистачає катастрофічно! Ми змогли зібрати лише 950 гривень, а потрібно 3500-4000 гривень. Не велику суму батькам вдалося позичити, але грошей не вистачає навіть на квитки! Як правило, батьки завжди намагаються викупити купе повністю, щоб з дитиною не їхав ніхто сторонній, але в даній ситуації батьки планують брати плацкарт, тому що навіть на два місця в купе - дорослий і дитячий - банально не вистачає грошей ...
Ситуація просто СОС! Часу в обмаль! Грошей не вистачає!
Будь ласка, допоможіть Ростику!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні П.І.П. дитини.